Tem darilom se raje izogni (ker bo precej slabe volje)

Ja, obstajajo slabe in zelo slabe ideje za darila. V nadaljevanju ti bom zaupala, česa res ne kupiti in čemu se s tem izogneš.

5. Doma narejeni izdelki. Tu ne govorimo o profesionalno narejenih izdelkih (takšnih, ki jih posamezniki delajo že vrsto let in jih lahko prodajajo ali bi jih lahko prodajali), ampak o amaterskih. Na primer: prejšnji teden je prijateljica začela izdelovati nakit in ta teden ga podarimo vsem sorodnikom. Tudi pred časom sem na Instagramu spraševala kakšna darila so vam všeč – kupljena ali doma narejena in krepkih 82,5% je glasovalo za kupljena. To nekaj pove, a ne?

4. Članstvo v telovadnici ali lepotni tretma. To ni darilni bon, ki ga daš prijateljici/sorodnici za obisk njene najljubše kozmetičarke, frizerke ali fitnesa, v katerem REDNO telovadi. Za tak namen je čisto OK oziroma celo dobra ideja. Tu gre za random darilni bon, ki ga daš osebi, ki je ne poznaš dobro. Ker pač nimaš boljše ideje in recimo je v mestu nov fitnes/kozmetičarka in se ti zdi dobra ideja nekomu podariti obisk le tega (itak je to zdaj trend) – ne, ne delaj tega, ker je to stran metanje denarja v najboljšem primeru in huda užaljenost v najslabšem primeru. Pri takšnih darilih bodi vedno prepričana, da obdarovanka rada hodi na te zadeve in da je to njena najljubša kozmetičarka/frizerka/fitnes.

3. Seksi spodnje perilo (ali igračke). Krasna ideja za partnerja/partnerko za valentinovo (ali obletnico), ne pa za druge priložnosti. Zamisli si: praznuješ božič ali rojstni dan v krogu družine (in otrok) in odpirate darila pred vsemi…Pokaži, kaj si pa ti dobila? Izjemno vroče perilo (igračko). Sploh ne bo zadrege, a ne?

2. Koledar. Samo dve priložnosti sta, ko je koledar primeren – za poslovno darilo za v pisarno ali pa s slikami vnukov za stare starše. To je to in nič drugega.

1. Živali. Nikakor in pod nobenim pogojem to ni dobra ideja. Ni važno ali gre za zlato ribico ali za psa, živali so ogromna in resna odgovornost, ki zahtevajo predanost lastnika in pomoč celotne družine ali vsaj predane varuške (ker sigurno kdaj zmanjka časa ali pa ljubljenčki ne morejo zraven . Zato so živali izključno zavestna odločitev vsakega posameznika.

Si že kdaj dobila kakšno neprimerno darilo? Mi zaupaš katero je to bilo?

Rabiš DOBRO idejo za darilo za žensko? Spremljaj tudi moj Instagram in Facebook.