,

Copati številka 35/36

17,90 (22% DDV vključen)

Izjemno vzdržljivi ENI ART copati iz naravne volne z nedrsečim podplatom.

Narejeni v Sloveniji.

Šifra: Ni na voljo Kategoriji: , Oznake: , ,

Izjemno vzdržljivi ENI ART copati iz naravne volne z nedrsečim podplatom.

Narejeni v Sloveniji.

 

Navodila za uporabo
Copati so obutev, ki je namenjena za nošenje po notranjih prostorih in na običajnih suhih talnih podlagah, kot so: ploščice, parketi, laminati in ostale lesene talne obloge, tapisoni in talne obloge iz umetnih materialov. Grobe talne površine (beton, asfalt,…) lahko copate trajno poškodujejo, zato uporabo na takih površinah odsvetujemo. Prav tako copati niso namenjeni uporabi na mokrih talnih površinah.

Poškodbe nastale zaradi neupoštevanja navodil ne moremo sprejeti v reklamacijo.

Navodila za vzdrževanje
Copate iz naravne volne lahko obrišemo z vlažno krpo, (lahko dodamo tudi detergent) Kot velja za ostalo obutev, tudi copat ni priporočljivo prati v pralnem stroju. LAHKO JIH PA POSESAMO Z SESALCEM. Naravna volna je naravni material in se lahko ob uporabi čistil in pretople vode skrči .Če ste se kljub opozorilu odločili oprati copate v stroju, potem storite določeno in uporabite blaga čistila ter nastavite stroj na nizke OZ. PROGRAM VOLNE 30 STOPINJ. Uporabite blaga čistila in nizke temperature. Obvezno pa perite ločeno od občutljivih tkanin.

Mokre copate, kot tudi vso ostalo obutev, ni dobro sušiti preblizu izvorov toplote (radiatorji, peči,…). Najbolje je, da se posušijo na zraku.

Pogosto pranje ni priporočljivo.

Barva

Črna rožica baker krogci, Črno-srebrni rožici, Fuksija metuljček, Fuksija rožica srebrni krogi, Modra rožica, Pike, Princess, Rumen metuljček

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Copati številka 35/36”

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Shopping Cart