Kaj kupiti vzgojiteljici ali učiteljici ob koncu šolskega leta?

Vse topleje postaja, sonček že vabi ven… Bliža se konec vrtčevskega in šolskega leta. Kakšno je bilo? Za nas je bilo to prvo vrtčevsko leto in po začetnih hudih težavah z uvajanjem, si danes naša madam ne zna zamisliti, da ne bi šla v vrtec. Vrtec ji je všeč, ker ima veliko družbe, vedno kaj novega počnejo in ker ima krasni vzgojiteljici.

Tako ali drugače, naši otroci preživijo vsak dan kar nekaj ur v vrtcu in v šoli, zato so učiteljice in vzgojiteljice tiste, ki imajo pomembno vlogo v njihovem življenju. S svojo predanostjo, ljubeznijo in strokovnostjo jim pomagajo pri razvoju in rasti.  Zato, če se ob zaključku leta sprašujete, kakšna darila bi bila primerna za vzgojiteljice in učiteljice, v nadaljevanju predstavljam nekaj idej, za simpatična in praktična darila.

Naj se pohvalim s prvo idejo – tote bagom z napisom zlata vzgojiteljica ali zlata učiteljica. Kaj je na njiju tako posebnega?
Oba izdelka sta naša – oblikovale in izdelale smo ju v našem podjetju, v naši delavnici. Nista pa navadni tote torbici, ampak imata satenaste naramnice in na eni strani čudovito satenasto pentljo. Skratka prikupno 🙂

Številka 2 na seznamu uporabnih daril je dežnik. Tudi ta dva dežnika smo potiskale ročno v naši delavnici
Seveda se vse da prilagoditi tudi za učitelje in vzgojitelje (ali pa trenerje in trenerke), samo napišite mi mail na zivjo@vsenajlepsedraga.si in se vse zmenimo.

V preteklem letu pa je bilo precej povpraševanja tudi po darilih za učitelje in učiteljice glasbenih šol. Priznamo, da je za njih manj ponudbe, ampak pri nas lahko izbirate med skodelicami (tudi z inštrumenti), brisačami z notami in tote bagom. Vse najdete TUKAJ.