Najboljše ideje za male pozornosti

V mesecu marcu slavimo ženske – na začetku meseca na dan žena (8. marec) in na koncu na materinski dan (25. marec). Za razliko od decembra je marec manj trgovinsko in medijsko nasilen, kljub temu, da imata oba omenjena praznika močan simbolni pomen. 8. marec je mednarodni dan žena in je dan, ko slavimo dosežke žensk (politično, ekonomsko in socialno enakopravnost), na materinski dan pa slavimo svoje mame (mame vseh vrst in pomenov).

Osebno obožujem vse priložnosti (in nobene ne izpustim), ko lahko nekomu pokažem koliko mi pomeni. Načeloma se za ta dva praznika podari kakšno malo darilo, pozornost, predvsem rože (za dan žena nagelj). Med rožami prevladuje rezano cvetje – le katera si ne želi lepega šopka? Ampak bolj trajno darilo so zagotovo lončnice. Če se odločiš za lončnico, nikakor ne pozabi na primeren lonček.

Če pa si bolj praktične narave, so tole krasne ideje za darila (do cca. 10 eur):
+ pisalo (ta pisala so lesena, v obliki punčk in ob pogledu na njih se moraš nasmehniti, tako so luštne),
+ obesek za ključe zvezdica ali za mami (majhna pozornost, ki jo bo imela tvoja obdarovanka vedno pri sebi)
+ najljubša kava ali čaj (morda zveni to kot malenkost, ampak z izbiro pravega okusa/znamke pokažeš, kako dobro poznaš drugo osebo)
+ težko zgrešiš tudi z izdelkom za nego (ker tega enostavno nikoli ni preveč in vedno se rabi).

V kolikor nisi toliko navdušena nad praktičnimi darili, naj ti namignem, da so tudi dišeče svečke in modni dodatki zelo zaželjeno darilo, še posebej nakit. Nekaj primerov ljubkih daril najdeš tudi na slikah spodaj.

Ti je bilo napisano v pomoč? Si dobila kakšno idejo za darilo? Vesela bom vsakega feedbacka – tu ali na facebooku in instagramu.